Harm van de Meer schrijft boek.​ IJlst, 16 oktober 2017.

Onze stadgenoot, de bekende dirigent Harm van der Meer, heeft ( in het Fries)t een boek geschreven met de titel:                        Harm van der Meer fertelt. Harm heeft in de loop der jaren heel wat koren en korpsen gedirigeert. 

Zo was hij bijvoorbeeld  40 jaar dirigent bij het Lemster Mannenkoor, hij "stond" voor het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten (IMD) en hij geeft vanaf de oprichting in 1993 leiding aan het IJlster Kompaenen koor.

In totaal gaf Harm van der Meer aan 20 koren en korpsen leiding.

De mensen die hij in al die jaren  ontmoette en de muziek gaven hem genoeg stof om tal van verhalen en anekdotes op te schrijven. De bekende  "skriuwer" Hylke Speerstra zegt vandaag in de krant: der is in kostber dokumint skreaun troch in master ferteller. Het boek heeft 144 bladzijden en is als paperback uitgegegeven bij uitgeverij Bornmeer uit Gorredijk. Fotograaf Henny van den Berg voorzag het boek van sfeervolle zwart-wit foto's.        ​Prijs: € 17.50, hierbij aanbevolen!

g-7ll

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK